Traductor

dilluns, 24 de maig del 2021

Al Puigllançada en BTT

 
 
Distància: 39 km.
Desnivell: 1350 m+ / 1800 m-.
Durada total: 6 h.
Dificultat tècnica: mitjana-alta.
Punt de sortida: Fonts del Llobregat (Castellar de n'Hug).
Punt d'arribada: la Pobla de Lillet.

Sortim des de les Fonts del Llobregat i de seguida ens posem en unes rampes duríssimes en una pista que no tenim clar si s'hi pot passar o no que puja per la solana fins al Coll de la Bassa; en 5,5 km guanyem gairebé 700m+.


Després la pista planeja o guanya molt suaument fins entrar a les instal·lacions de la Molina on el percentatge es torna a disparar per sobre del 10% i terreny gens còmode, fins a l'extrem que hi ha una petita rampa improbable de pedalar. A 50 m del cim tirem avall perquè arriba la pluja.

Fins al Coll de Pal baixa seguint un PR al principi poc definit i al final ja més evident i divertit, tot plegat de bon fer.

Al citat coll prenem el GR4 al principi poc definit i marcades rampes; a continuació tira un llarg flanqueig i com gairebé tots els flanquejos la discontinuïtat és notable per bé que la majoria es fa damunt la bici.


Arribem al Coll Roig i fem una bona estona de pista amb petites ondulacions, en un indret singular per la profunditat de la barrancada que ens duu fins al Trull punt on comença el darrer sender del dia: 350 m- de bon sender baralladís per la presència de pedra solta però que es deixa gaudir amb unes bones vistes de la Pobla.