Traductor

dimarts, 3 de març del 2015

Article Vèrtex: El Montsec, de cap a cap


Detall de la revista

El darrer número de la revista Vèrtex publica un article Pass@muntanyes. Es tracta de la travessa integral del Montsec, des de Viacamp fins a Vilanova de Meià, és a dir, de sol ponent a sol ixent, passant per les cotes màximes dels tres sectors del Montsec: Estall, Ares i Meià. En total són tres jornades per superar els més de 4000m+ i trescar els 86 km que separen les dues poblacions.





6 comentaris:

Josep Gallart Bau ha dit...

A David Guiu i a Olga Rovira. Hola!
He fet les tres jornades pel Montsec que proposeu. La primera, modificada, fou Àger - La Clua. La segona vaig seguir mil·limètricament la vostra proposta (utilísim el "pocs metres després abandonem la pista per prendre un corriol que surt d'un petit tancat"). La tercera etapa també vaig seguir la vostra guia però faltat d'altímetre no vaig trobar el camí vell de Santa Maria de Meià i em calgué fer una marrada per la pista fins la mateixa ermita. Gràcies pel vostre treball. Josep Gallart, enamorat del Montsec des de 1977-1979 en què vaig viure a les Avellanes.

pass@muntanyes ha dit...

Què bé!!!, que t'hagi agradat!!
Gràcies pel comentari!!
Salut

Juan Serda ha dit...

Hola, Sortirem de Viacamp el proper 18 d'Abril. No hem pogut trobar el track GPS a la revista Vertex. Ens el podeu enviar? juan.serda@imcd.es
Moltes Gràcies.
Ja us comentarem l'experiència.

Arnau Julià Bonmatí ha dit...

Hola Nois!!! tal i com us ha dit en juan Serda, a la pàgina de la FEEC, no hi ha els tracks penjats..
Espero que no sigiu molta molèstia que els envieu...
He mirat de trobar-los al wikilock, però tampoc he tingut èxit.
Merci i fins la propera!!!
Per si ho podeu enviar: arnaujbon@gmail.com

Marcamatamell ha dit...

Hola, estaria interessat a realitzar aquesta travessa, però a dia d'avui els tracks encara no estan penjats a la web de la FEEC, ni els he sabut trobar al vostra compte de wikiloc.
Hi hauria la possibilitat de que me'ls poguéssiu enviar?
enbaobab@gmail.com
Gràcies ;-)

Josep Gallart Bau ha dit...

Hola!
Missatge per la persona que acaba d'escriure. Sóc en Josep, el que vaig escriure el primer dels comentaris. Mira, doncs penso refer aquesta ruta pel Montsec els primers dies de Setmana Santa de 2016. Allotjament en albergs i cases rurals. Si ens posem d'acord podem fer el trajecte junts. Josep.