Traductor

dilluns, 3 de febrer del 2020

Pedalades per la roca dura del Montsant



Ens trobem amb el Jordi i cia per "presentar-los" els encants del Montsant. Preparem dues jornades per conèixer els dos extrems de la serra. Així dissabte pedalem pel sector oriental i sortim des d'Ulldemolins per pujar la Cobartera, carenejar per la Serra Major, baixar pel Grau del Montsant, enclotar-nos fins a Cornudella i tornar passant per la Llisera.
Diumenge sortim des de Margalef (molt bon refugi per estar-s'hi; excel·lentment equipat) per fer un bucle i picar els senders que tiren cap a la Bisbal i llavors tornar a remuntar per, posteriorment, baixar cap a Cabacés; des d'aquí pugem cap a la Foia i la Cogulla per acabar baixant probablement un dels millors senders del Montsant.
En definitiva, dues jornades de roc dur, o de teràpia de roc com diria el Jordi, que segur que no satisfa les ànimes més llepafils, però que farà les delícies dels ciclistes amb poques manies.
I les parts més espectaculars dels dos recorreguts en el següent vídeo:


3 comentaris:

Josep M. Cosculluela Guixé ha dit...

Hola...
a quin sender et refereixes quan dius "un dels millors del Montsant"? De baixada, vull dir...
Merci

pass@muntanyes ha dit...

Hola, Josep M.
És un sender que baixa de la Cogulla per la carena i "encabat" es posa a l'obaga i passa pel Mas del Serrador.
És aquest: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/margalef-tossal-pelat-mas-del-serrador-12738935
No és el que passa pel Tormo de l'Espantafrales (que també es fa en btt però ja és més baralladís), el del Mas del Serrador que va més a l'esquerra (mirant el mapa).
Salut i muntanya!!*!!

pass@muntanyes ha dit...

Ahhhhh... me n'oblidava... ja saps que això dels millors i pitjors va a gustos! Per tant, si el feu i no us agrada, no m'ho tingueu en compte... Tingueu present que és un sender com els vins de la zona ;-)