Traductor

dissabte, 5 de desembre del 2009

Excursió per la Serra de Corbera




Com arribar-hi: des de València seguim direcció sud per la N-332. A uns 50km prenem la CV-50 direcció Alzira. Creuem el poble Tavernes de la Valldigna i arribem als pobles de Benifairó i Simat de Valldigna. Ambdós pobles són els protagonistes del 33 aplec excursionista dels Països Catalans i, per tant, el punt d'encontre de les nostres sortides i de tot el ventall d'activitats programades durant els dies 4-8 de desembre de 2009 per als, finalment, més de 700 inscrits.
Punt de sortida: Tavernes de la Valligna
Total km: 16
Desnivell: 760m






Aquesta primera ruta ens permetrà conéixer la Serra de Corbera. Sortim del poble de Tavernes. Inicialment  anem per camí però ben aviat continuem per un sender molt marcat, sempre seguint traces de PR direcció la font de la Granata.



Poc abans d'arribar a aquesta font trobem un encreuament de senders i nosaltres continuem, en pujada, direcció la font de la Sangonera. D'aquí pugem al Puntal del Massalari  (602m) tot recorrent la Senda dels Maquis fins al coll de l'Infern. En aquest punt iniciem un primer descens fins a la font del Barber, situada a la cota 390m. Continuem per una pista que creua el Pla de la Font del Barber  i més endavant abandonem el camí per anar a buscar  la bonica senda de les Revoltes o dels Amoladors que ens durà fins al poble de Tavernes de la Valldigna.




Podeu disposar del track gps a: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=652740