Traductor

dimarts, 28 de juliol del 2009

BTT Vésio


Com arribar-hi: des d'Arco seguim la carretera fins a Riva di Garda i, d'aquí continuem fins a Limone S. Garda. D'aquest poble prenem una carretera secundària que puja fins a Vésio, on deixarem el cotxe.
Total km.: 30 (ruta circular)
Dificultat: molt difícil
Desnivell: 1.400m
Durada: 6h


Deixem el cotxe al pàrking situat a la part superior del poble (prop hi ha un BikePoint). Des del punt de sortida hem d'entrar al poble per anar a buscar la carretera secundària SP38 direcció Pregasio. Els primers kms. els fem sobre asfalt per anar a buscar l'itinerari 218. Els primers 400m. de desnivell els guanyarem per pista en força bon estat fins arribar a un primer coll (cota 966). En aquest punt trobem un pal indicador i nosaltres seguirem el panel 218 M. Zenone, per enllaçar amb un sender de 8 km de llargada.


Realment, aquesta part del recorregut, tot i tenir unes vistes molt espectaculars, és poc ciclable i 'molto pericoloso' per fer-ho damunt la bici.


Arribats al coll Bocca di Fobia, comencem a baixar per un sender molt més ciclable i que ens portarà a la carretera. D'aquí puguem per asfalt direccció el refugi Pedercini fins al Passo Notta i continuem pel sentiero 'molto divertente' que ens durà directe fins al pàrking de Vésio.

Track: BTT Vésio