Traductor

dilluns, 13 de gener del 2014

Pels corriols obacs de Nargó



Sortida adaptada a les circumstàncies meteorològiques... la idea inicial era tirar cap a la Serra d'Aubàs i pujar a lo Coscollet però tot just arribar a Coll de Nargó comencen a caure quatre gotes. Com que no ho veiem clar remuntem còmodament per la carretera del Coll de Bóixols una mica a l'expectativa del temps. Quan portem uns 9 km l'abandonem per anar direcció Sant Martí de la Plana i fer un primer bucle, sempre pendents d'un temps que no sembla millorar del tot; el sender és per un preciós sender amb alguna pujadeta pel mig i algun punt més exigent però en un entorn preciós, llàstima que el terreny està massa moll per baixar amb alegria.


Acabats aquests 300 m- de sender tornem a empalmar amb la carretera al mateix temps que veiem que el cel es va obrint, fet que ens permet estirar una mica més la ruta. Continuem ara sí cap al Coscollet però alguna pista plena d'argamassa ens barra el pas i hem d'improvisar una altra variant. 






I malgrat haver anat improvisant aquí i allà encara ens surten 1100m+ per terreny molt tou que transmet la sensació d'haver-ne fets molts més.
I un vídeo resum de la jornada: