Traductor

dimecres, 1 de juliol del 2015

Tantes coses a fer...



Dies de calma obligada que aprofitem per recuperar alguna sortida pretèrita, de quan la neu encara es deixava veure en cotes relativament baixes però la calor ja era ben present i els pantalons curts i la màniga curta, la indumentària de 'treball'. Ens movem pel nostre terreny de joc habitual, gaudint dels seus (inacabables?) senders a cor què vols amb la companyia del Jordi que al final ens cobrarà drets d'imatge, de tant com el fem sortir en els nostres vídeos.
Jornada completíssima de senders majoritàriament que queden resumits en el següent vídeo:


4 comentaris:

Niegà ha dit...

jejejeje... Olga/David només per curiositat... quin és el vostre terreny de joc habitual? Perqué entre l'Alt Pirineu, la Cerdanya, el Montsant i la Vall d'aran un ja hi perd l'oremus!

Seguiu amb la bona feina! Jo ja estic preparant la Travessa de l'Alt Pirineu en btt per aquest Setembre -si tot va bé- gràcies als vostres consells. Us mantindrem informats!

F

pass@muntanyes ha dit...

Ostres, doncs sí que ens faria molta gràcia que si feu la travessa a l'Alt Pirineu en BTT ens digueu que us ha semblat... per ara la valoració de gent que l'ha feta no ha estat gaire positiva, per massa difícil ens ha dit la majoria...
Si necessiteu alguna informació extra, ja sabeu on som!!
Gràcies pel comentari!!

Niegà ha dit...

No patiu que si la fem us en farem 5 cèntims. Ara mateix el que més respecte ens fa son les pujades i els desnivells. Les baixades son difícils, però això ja ens agrada. Anem força sovint a Ainsa i estem acostumats a disfrutar malgrat que de tant en tant hem de fer algun tram/pas a peu.

A10

F

pass@muntanyes ha dit...

Si gaudiu a l'Ainsa, també xalareu aquí... els descensos a l'A.P. són entre els vermells i negres de z.z. però més llargs, rotllo maxiavalnche z. z.; també hi ha algun tram a peu, però poca cosa.
Salut!