Traductor

dijous, 17 de juny del 2010

Poblet - serra de Prades - Montblanc - Poblet


Sortim des del pàrquing de Poblet per carretera que duu a Prades, la qual abandonem passats una mica més de 2 kms, tombant a l'esquerra per pista, encara asfaltada, que passa per Castellfollit. Al km. 6 ja deixem definitivament l'asfalt i continuem remuntant per pista caps als plans de Sant Joan.


A partir d'aquest punt iniciem el descens cap a Montblanc per la pista de les aigües, la qual es troba en ple treballs de desbrossament. La pista, mig en desús, no és difícil però té alguns trams on cal estar atents, per les pedres i pel desnivell. A més, té algun pujabaixa on cal portar preparats els pinyos si no volem posar peu a terra. A banda dels citats treballs també vam estar "acompanyats" d'una intensa tormenta que li va afegir una mica més d'"ambient" al fantàstic entorn del Barranc de la Vall.


Un cop a Montblanc hem de retornar fins a Poblet, bàsicament en pujada... per la qual cosa en la mesura del possible és millor iniciar i finalitzar l'excursió a la capital de la Conca de Barberà.


Disposeu del track gps aqui.