Traductor

dimecres, 28 de novembre del 2012

Passejada en BTT per les serres de Tudela de Segre



Distància: 16 km.
Desnivell: 250 m.
Dificultat: baixa.
Durada: 2 h.
Punt de sortida: Tudela de Segre.
Dia: diumenge 18 de novembre de 2012.

Després de la mullena del dia anterior realitzem una ruta curta tot pensant en els caragols que ens esperen per dinar. Sortim des de la bàscula municipal de Tudela de Segre per pistes còmodes fins arribar a la Serra del Masvell on trobem alguns breus senderets que amenitzen la calmosa pedalada.




Des del Puig de Masvell (550 m.) descendim cap a la Serra de Pedrós per un camí fàcil que va entre camps fins a la Masia Nova de Pedrós on ens encarem amb la part dura de la jornada, una pujada de mig quilòmetre al 15%. La resta de pujada fins a la Serra de Pedrós, tot i que molt més fàcil que la part inicial, és força exigent, per bé que breu.
Des del punt més alt, amb bones vistes cap al Montsec de Meià, baixem per un fàcil corriol fins enllaçar amb la pujada explosiva que resulta notablement més divertida de baixada.


Un cop a tocar de Seró ja només ens queda desfer camí en discreta pujada fins a Tudela recuperant un dels corriolets del principi per arribar al poble amb la suadeta justa per fer gana.