Traductor

diumenge, 21 de juliol del 2013

Presentació del llibre "Pallars Jussà: 17 itineraris en BTT"




Aquest divendres, 19 de juliol  de 2013 va tenir lloc al Molí de l'Oli de St. Josep de la Poble de Segur la presentació del llibre "Pallars Jussà: 17 itineraris en BTT". 
Durant l'acte de presentació van intervenir Josep M. Olivé, de Cossetània Edicions; David Guiu, un dels autors del llibre; i ,amb menció especial, dos pallaresos a qui hem d'agrair molt sincerament la seva complicitat en la presentació d'aquest llibre. Per una banda, La Mireia Font, de Casa Leonardo (de Senterada), que va fer una aportació cultural i turística de la comarca; per l'altra el Xavier Agut, autor dels llibres del Pallars Sobirà en BTT i de l'Alta Ribagorça en BTT (ambdues publicacions de Cossetània Edicions) i un gran coneixedor del Pallars Jussà, que va fer una valoració més tècnica de les diferents rutes proposades. Creiem, molt sincerament, que no podíem tenir uns experts més encertats en aquesta presentació.

També hem d'agrair la tasca de difusió que hem rebut de la Núria, de la llibreria Chalamanch, de La Pobla de Segur; i del Jordi i del Carlos de la SAM de Tremp per la seva col.laboració i amb qui esperem retrobar-nos ben aviat fent alguna ruta damunt la bici!!

I, com no, i no menys important, de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de La Pobla de Segur que ens van cedir l'espai per a aquest acte; especialment a l'Assumpció que ens va acompanyar en tot moment; i a la Sònia, per totes les gestions fetes!

Finalment, volem donar les gràcies a tots els assistents a l'acte!!
Esperem que aquest llibre mostri tots els encants d'aquesta comarca!

3 comentaris:

Roger ha dit...

Bona feina!!! Ja el tinc al sac i ben lligat. A veure quan puc fer la primera ruta...

pass@muntanyes ha dit...

Gràcies Roger!!!!
Ara la Vall Fosca està pletòrica de verd.
Esperem que el gaudeixis, i en cas contrari no dubtis a criticar-lo.
Bones pedalades!!!

Muricec ha dit...

Com ha ant per Filià? Gairebé ens retrobem a la Tacita, ...