Traductor

dimecres, 30 de maig de 2012

Turisme enològic amb WeBikeGirona


Diumenge, 27 de maig de 2012

Diumenge tenim una proposta més relaxada però no per això menys interessant (ni molt menys!). Ens disposem a fer cicloturisme enològic per l'Empordà sota el guiatge de l'Oriol; una nova iniciativa que combina la descoberta del paisatge empordanès en BTT, la companyia d'agradables converses i el tastet d'un dels productes estrella de les nostres terres. Si teniu curiositat i voleu provar-ho, no dubteu a visitar la seva pàgina web.
La ruta no té complicacions ni físiques ni tècniques, apta per a tots els públics, i ens permetrà recórrer la zona de vinyes a l'entorn de Peralada. 
La jornada comença amb un detall de l'Oriol: als pocs quilòmetres ens convida a una copa de cava enmig de les vinyes empordaneses amenitzat per detalls diversos a l'entorn d'aquest cultiu.Com el dia anterior, tot el territori llueix una verdor intensa.


Quan portem un parell d'hores pedalant arribem a la bodega "La Vinyeta" on fem una excel·lent volta per les seves instal·lacions amb explicacions més que interessants i, finalment, tastem els seus vins més representatius.